Kom langs op zaterdag 18 maart tijdens de Open Dag voor Zorg en Welzijn!

15 Februari 2017

Ook Carinova stelt graag haar deuren open tijdens de Open dag voor Zorg en Welzijn. Ouderen en hun familie zijn welkom om een kijkje te komen nemen. En zoek je een uitdagende baan in de ouderenzorg? Dan kun je op die dag komen sfeer proeven en je vragen stellen aan onze medewerkers. Bij Carinova zijn onze cliënten ‘Vertrouwd Dichtbij: met thuiszorg kunnen zij zo lang mogelijk thuis blijven wonen, in de woonzorg voelen zij zich zo thuis als mogelijk.

Locaties

Colmschate: Huize Salland, Bloemendalsweg 5

Deventer: Sint Jozef, Sint Jozefplein 1

Diepenveen: Sparrenheuvel, Burg. Doffegnieslaan 2A

Zwolle: Thuiszorglocatie, Kranenburgweg 8

Voor meer informatie over de tijden en activiteiten per locatie, klik op de betreffende locatie in het overzicht hierboven. LET OP! In tegenstelling tot eerdere berichten is er geen open dag op de Hartkamp in Raalte.   

U kunt bij ons onder andere terecht voor:  

  • Thuiszorg: Het team bestaat uit medewerkers die 7x24 uur alle continuïteit en kwaliteit van zorg kunnen bieden, zoals lichamelijke verzorging, wondzorg, nachtzorg en diverse gespecialiseerde verpleegkundige handelingen.
  • Woonzorg en kleinschalige woonvormen die aansluiten bij de zorgvraag van deze tijd. Met (para)medische behandelingen als ergotherapie, logopedie, fysiotherapie of diëtetiek. Ook voor kortdurende intensieve zorg (revalidatie) kunt u bij ons terecht. In het geheel vernieuwde Sint Jozef in Deventer kunt u een rondleiding krijgen in dit unieke Rijksmonument.
  • Dagbehandeling: Op diverse locaties kunt u vijf dagen per week terecht voor dagbehandeling of dagverzorging/dagbesteding. De dagelijkse begeleiding en activiteiten worden geboden door professionele begeleiders. Dagbehandeling is voor mensen met een lichamelijke ziekte en/of handicap (somatiek) bv. CVA, ziekte van Parkinson. Verschillende disciplines kunnen betrokken zijn, zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, psycholoog. Voor meer informatie klik hier

De koffie en thee staan voor u klaar op 18 maart aanstaande!