Feestweek voor Carinova woonzorglocatie St. Jozef in Deventer.

19 Juni 2017

Nu het nieuwe St. Jozef tot volle tevredenheid in gebruik is genomen is het tijd om dit ook te vieren. Het nieuwe pand is iets om trots op te zijn. Hierin komen twee werelden samen: de prachtige nieuwe woonzorglocatie voor de clienten én de kantoorlocatie voor de behandeldienst, ondersteunende diensten, staf, directie en Raad van Bestuur in het gerenoveerde rijksmonument Sint Jozef, het voormalig ziekenhuis. 

Tijdens de open dag voor zorg en welzijn op 18 maart jongstleden kwamen al ruim 500 buurtbewoners en medewerkers een kijkje nemen in het St. Jozef pand. Deze week, de week van 19 juni, is een feestweek voor het St. Jozef. Naast de officiële opening op donderdag 22 juni zijn er gedurende de week diverse activiteiten georganiseerd in het St. Jozef. Het programma ziet er als volgt uit:

  1. Op maandag 19 juni een feestelijke lunch voor de vrijwilligers in de kloostertuin. In de middag een  concert in de binnentuin voor bewoners en familie.
  2. Op dinsdag 20 juni vindt een feestelijke lunch plaats voor alle medewerkers van het Sint Jozef, de behandeldienst en de kantoorlocatie.
  3. Op woensdag 21 juni vindt ’s middags een symposium plaats waarvoor een brede vertegenwoordiging van relaties en samenwerkingspartners op lokaal niveau zijn uitgenodigd. Tijdens deze middag een startschot geven voor een project gericht op verbinding in de wijk.
  4. Op donderdag 22 juni vindt ’s middags de officiële opening plaats voor genodigde relaties op directie- en Raad van Bestuur-niveau.

Zoals het zich laat aanzien kunnen we rekenen op geweldig weer. We wensen iedereen heel veel plezier in deze feestweek.