Er op uit met bewoners van Park Braband

29 Juni 2017

De bewoners van Carinova woonzorglocatie Park Braband in Schalkhaar zijn de afgelopen tijd enkele malen verrast door een initiatief vanuit de Vrijwilliger Centrale Deventer.

Met het mooie weer werden er door hen wandelingen met bewoners van Park Braband georganiseerd als onderdeel van het project ‘aan de slag’. Doel van dit project is om asielzoekers en statushouders van het COA Schalkhaar te helpen aan laagdrempelig vrijwilligerswerk. De VCD streeft ernaar om met lokale organisaties, verenigingen of initiatieven duurzame samenwerkingsverbanden aan te gaan om bewoners in de opvang te betrekken bij vrijwilligerswerk.

En dat viel bij de bewoners van Park Braband in goede aarde. Ze genoten van het mooie weer en contact met de vrijwilligers.

Vrijwilligers doen erg dankbaar werk. Mocht je zelf eens willen kijken wat er allemaal mogelijk is ga dan naar  www.vrijwilligersstad.nl. Maar als je op jou beurt specifiek iets terug wilt doen voor de asielzoekers of statushouders kijk dan op  https://www.facebook.com/aandeslagdeventer of www.deventervluchtelingen.nl