Mantelzorg bijeenkomst

Bijeenkomst voor mantelzorgers: familie, buren en vrienden

Deze bijeenkomst is speciaal ontwikkeld voor mantelzorgers. U staat regelmatig klaar om uw familielid, buur, vriend of goede kennis te helpen. Hiervoor ontvangt u geen vergoeding, maar zonder uw hulp zou hij of zij problemen ondervinden in het dagelijkse leven.

Dit doet u vaak met liefde. Het gevaar dreigt echter dat deze zorg te zwaar wordt. Maar wanneer is iets te zwaar? Wat zijn uw mogelijkheden? Wij helpen u met deze gratis bijeenkomst vooruit. Zo kunt u voor de ander klaar blijven staan!

Inhoud van de bijeenkomst

Deze bijeenkomst is een laagdrempelige manier om eens kennis te maken met alles wat er voor u als mantelzorger geregeld is bij u in de buurt. We leggen uit hoe u de beste mantelzorger bent én blijft. Het is opgesplitst in twee delen.

Theorie: 
- Wat houdt mantelzorg in?
- Wat kan mantelzorgondersteuning voor u betekenen?
- Wegwijs worden in het zorglandschap
- Hoe u de verzorging voor een ander zo goed mogelijk combineert met uw eigen leven!

Praktische tips:
- Tiltechnieken
- Handige hulpmiddelen

U volgt de bijeenkomst samen met andere mantelzorgers, mensen in een vergelijkbare situatie. Er is ook tijd en ruimte om ervaringen te delen met elkaar.Kosten

Door gebruik te maken van onze Carinova experts kunnen wij de bijeenkomst erg voordelig aanbieden. Bent u, of iemand uit uw huishouden lid van Carinova Thuizz? Dan is de bijeenkomst voor u gratis.

Bent u (nog) geen lid? Tot het einde van het jaar is het lidmaatschap gratis. Zie onderaan de pagina voor de voorwaarden en meld u direct aan!

Data en locaties 2021

Onze collega's van Carinova Mantelzorgondersteuning richten zich op Noord- en Zuid Overijssel. Zo is er tijdens de bijeenkomst altijd iemand aanwezig die weet waar u in uw gemeente moet zijn. De locaties van de bijeenkomsten zijn centraal gekozen.

28 oktober, zaal Mulder in Hardenberg.
- 18 november, het Annahuis in Raalte.

Meld u nu aan voor de bijeenkomst!

* Verplicht veldLET OP!
- Indien u géén lid bent van Carinova Thuizz, vult u dan "geen lid" in onder het lidnummer. Wij hebben een tijdelijke actie waarbij het lidmaatschap voor u tot het einde van het jaar GRATIS is. U wordt telefonisch benaderd om uw aanmelding te verwerken. (*Of meldt uzelf alvast online aan!)


De bijeenkomst vindt doorgang wanneer wij voldoende aanmeldingen ontvangen en is afhankelijk van de dan geldende corona maatregelen. U hoort in ieder geval een aantal dagen vóór aanvang wanneer het onverhoopt NIET doorgaat. We bieden dan een passend alternatief.