Kapper aan huis

Lukt het u niet meer om naar de kapper toe te gaan? Of vindt u het vervelend om bij de kapsalon te wachten? De kappers aangesloten bij Carinova Thuizz komen graag thuis bij u langs. Ze zorgen voor een verzorgd kapsel zonder dat u de deur uit hoeft. U maakt eenvoudig een afspraak voor een moment waarop het u uitkomt. Wel zo makkelijk.

Aanvragen

Nog 1 klik en u heeft Kapper aan huis aangevraagd. Hieronder kunt u eventuele bijzonderheden invullen die belangrijk zijn bij uw aanvraag.

Inloggen

Kapper aan huis aanvragen is mogelijk voor leden van Carinova Thuizz. Bent u al lid? Log dan in om Kapper aan huis aan te vragen.

Bent u nog geen lid van Carinova, klik dan op Lid worden. Bent u wel lid, maar heeft u nog geen inloggegevens? Klik dan op Inloggegevens aanmaken.

visibility

Wachtwoord vergeten?

Lid worden

Bent u nog geen lid van Carinova Thuizz? Lid worden is heel eenvoudig. Meld u aan en profiteer gelijk van vele voordelen.

Direct lid worden

Inlogaccount maken

Bent u al lid van Carinova Thuizz, maar heeft u nog geen inloggegevens? Maak in een paar stappen uw persoonlijke Mijn Thuizz-account aan.

Inloggegevens maken
Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.