Klussendienst aan huis

Omdat mensen langer zelfstandig blijven wonen zijn er soms aanpassingen nodig om dit mogelijk te maken. Te denken valt aan een verhoogd toilet, aanpassingen in de doucheruimte of drempels verlagen. Of het nu gaat om een grote aanpassing of het ophangen van een schilderij, de klussers draaien hun hand er niet voor om. De vakmannen helpen u graag bij grote en kleine klussen.

De Klussers
Carinova Thuizz heeft een samenwerking met de volgende klussers/bedrijven:

Henk Bijsterveld
Voor de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en de plaats Holten kan Henk Bijsterveld ingeschakeld worden. Hij berekent €35,00 per uur (incl. btw.). U krijgt 15% korting op de eerste 2 uur en er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht. Er wordt minimaal één uur per klus in rekening gebracht.

Multimate/Hubo
De Multimate/Hubo in Heino kan ingeschakeld worden wanneer u in Heino, Lemelerveld, Dalfsen of Zwolle woont. U betaalt hier €45,00 per uur (incl. btw). Er worden alleen reiskosten in rekening gebracht voor een enkele reis. Bovendien krijgt u 15% korting op het materiaal. Er wordt minimaal een half uur per klus in rekening gebracht.

Luuk Snippe
Luuk is onze deskundige klussenier in de omgeving Hardenberg en Ommen.  Heeft u een klus zoals hierboven beschreven? Neem dan contact op met Carinova voor het maken van een afspraak.

Frans van Heiningen


Meer informatie

Bel voor meer informatie of aanmelding met Carinova 0900 86 62