Hulpmiddelen Zorgpunt Hardenberg

Waarschijnlijk geldt ook voor u dat u zo zelfstandig mogelijk wilt leven, ook als u door uw leeftijd of gezondheid niet meer alles kunt. Voor allerdaagse obstakels zijn vaak oplossingen te bedenken. Keukenhulpmiddelen zoals een gehoekte kaasschaaf bijvoorbeeld. Of een binnenhuisrollator zodat u op een veilige manier mobiel blijft.

Gratis eenvoudige loophulpmiddelen
Abonnees van het Carinova Servicepakket kunnen gratis gebruik maken van eenvoudige loophulpmiddelen van Zorgpunt. Hierbij gaat het om krukken, een rollator, looprek en wandelstok. Op vertoon van de pas van het Carinova Servicepakket kunnen deze hulpmiddelen één keer per jaar 13 weken gratis gebruik worden.

Korting
Als abonnee van het Carinova Servicepakket krijgt u 5% korting op alle verkoopartikelen.U kunt alle producten bekijken op de website www.zorgpunthardenberg.nl.

Extra voordelen

  • Zorgpunt Hardenberg verleent aan de abonnees van het Carinova Servicepakket twee maal per jaar kosteloos een rolstoel/rollator veiligheidskeuring. Deze keuring neemt maximaal 30 minuten in beslag en vindt plaats op vooraf vastgestelde data. Neem contact op met de Carinova Klantenservice of Zorgpunt Hardenberg voor meer informatie.
  • U kunt ook gebruik maken van een haal- en brengservice voor mobiliteitsproducten en zitcomfort artikelen. Hiervoor kunt u een afspraak maken wanneer u binnen een straal van 30 kilometer rondom Hardenberg woont. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Adres en contact

Zorgpunt Hardenberg
A Kollergang 9a
   7773 NG Hardenberg
T (0523) 680 569
E info@zorgpunthardenberg.nl