Financiën op orde

Heeft u hulp nodig bij uw persoonlijke administratie of wilt u weer grip krijgen op uw financiën? Maak dan gebruik van de dienst Financiën op orde.

Deze dienst aan huis wordt uitgevoerd door twee professionals op het gebied van financiële administratie, budget coaching en fiscale dienstverlening. Dit zijn Sandra Vonk voor de gemeente Hardenberg  en Mariska Boer voor de gemeenten Raalte, Dalfsen en Ommen.

Financiële administratie
Uw administratie en financiën op orde brengen en houden is heel belangrijk maar voor veel mensen een hele klus. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer omdat er geen overzicht meer is. Onze dienstverleners helpen u hierbij. Samen met u maken zij overzichten van de inkomsten en uitgaven en geven u advies over bijvoorbeeld dubbele verzekeringen of abonnementen die niet meer nodig zijn. Bovendien wordt u geholpen om alle administratie netjes te ordenen zodat u het overzicht ook behoudt.

Budget coaching
Het doel van budget coaching is het oplossen en voorkomen van budgettaire problemen. Samen met onze dienstverleners stelt u een budget op waardoor u balans krijgt in uw inkomsten en uitgaven. Na het opstellen van dit budget kunt u naar behoefte gecoached worden om er voor te zorgen dat u zelf de financiële touwtjes weer in handen krijgt.

Fiscale dienstverlening
Voor velen is de jaarlijks terugkerende aangifte inkomstensbelasting een ingewikkelde klus. Onze dienstverleners helpen u hier graag mee. Bovendien kunt u geholpen worden met het aanvragen of wijzigen van verschillende toeslagen.

Tarieven voor leden

o Ordenen van (financiële) administratie
€ 55,00. € 45,00 per uur

o Budgetcoaching
€ 55,00. € 45,00 per uur

o Aangifte inkomstenbelasting:
Alleenstaanden: € 65,00.  € 55,00 (vast tarief)
Samenwonend: € 80,00.  € 75,00 (vast tarief) 

De telefonische intake is gratis.

Op overig onafhankelijk financieel advies krijgt u als abonnee
€ 10,00 korting per gesprek.

De genoemde prijzen zijn inclusief btw.

 
Mariska Boer en Sandra Vonk