Coronavirus (COVID-19)

Hieronder treft u algemene informatie aan over de versoepeling van de bezoekersmaatregelen, daarnaast heeft elke Carinova woonzorglocatie de bewoners/contactpersonen geinformeerd over de specifieke stand van zaken van de betreffende woonzorglocatie. 

Brief aan bewoners van woonzorglocaties

Datum: 28 juli 2020
Betreft: Actualisatie bezoekersmaatregelen

Geachte heer / mevrouw,

De laatste brief die u van ons heeft ontvangen in het kader van de bezoekersmaatregelen naar aanleiding van de coronacrisis was op 29 juni 2020. Graag informeren wij u via deze brief over de laatste stand van zaken. Wij zij blij u te kunnen vermelden dat de verruiming van de bezoekersmaatregelen over het algemeen goed verloopt. Daarvoor willen wij u en uw bezoek hartelijk danken. Mede hierdoor kunnen wij uw bezoek blijven verwelkomen op de woonzorglocaties, nog steeds onder dezelfde voorwaarden. Wel zijn er een paar kleine wijzingen:

  • Er zal nog steeds registratie van uw bezoek plaatsvinden bij de ingang van de locatie/afdeling, zodat we indien nodig de GGD kunnen voorzien van de juiste informatie voor een eventueel bron- en contactonderzoek. Ook zal de gezondheidscheck bij binnenkomst nog worden uitgevoerd, maar zal er geen temperatuurcontrole meer plaatsvinden.
  • De inzet van de gastheren en vrouwen zal in de komende periode worden aangepast. Op basis van mogelijkheden en locatieomvang zal de ontvangst worden ingericht.

Het is nog steeds van belang dat uw bezoek de algemene landelijke hygiëne richtlijnen blijft hanteren (zie de RIVM poster).

We zijn erg blij dat we door deze goede samenwerking stappen kunnen blijven maken naar een steeds verdere versoepeling van de maatregelen.

Heeft u vragen?
Mocht u naar aanleiding van deze brief een algemene of locatie specifieke vraag hebben, dan kunt u bellen met de klantenservice (0900-8662).

Met vriendelijke groet,

Carinova
Anja Winkelaar
Directeur Woonzorg

 

Als u de brief wilt downloaden,klik hier,

ARCHIEF

Voor alle communicatie tot nu toe, klik hier.