Carinova Wenst

Vervul een wens voor onze bewoners

Iedere dag zetten onze medewerkers zich in om onze bewoners bij Carinova Woonzorg de beste zorg te bieden. Zorg die ze nodig hebben vanwege hun leeftijd, ziekte of beperking. Kwaliteit van leven vindt iedereen belangrijk. Ook Carinova. Daarom proberen we het leven voor onze bewoners nóg aangenamer maken.

Vrienden van
Dankzij de verschillende Vriendenstichtingen die Carinova Woonzorg een warm hart toe dragen kunnen we nog meer doen. Carinova is dan ook zeer ingenomen met Stichting Vrienden van het Sint Jozef, Vriendenkring van de Hartkamp, Stichting Vrienden van de Diessenplas, Stichting Cultureel Erfgoed Huize Salland, Stichting Vrienden van Sparrenheuvel, Stichting Steunfonds Huize Park Braband, Stichting Vrienden van Het Averbergen en Stichting Vrienden van Sint Willibrord.

Natuurlijk zijn er veel wensen. Deze extra's kunnen niet vanuit de gelden die Carinova ontvangt van overheid of zorgverzekeraars worden vergoed.  Maar, misschien wilt u hierin iets betekenen voor onze bewoners. Spierkracht, denkvermogen of een financiële bijdrage, het is allemaal van harte welkom! Wilt u nagaan wat u voor de bewoners van Carinova Woonzorg kunt betekenen, neem dan contact met ons op.

Respijtweekend jonge mantelzorgers

Carinova steunpunt mantelzorg zoekt sponsoren voor een respijtweekend jonge mantelzorgers. Dit zijn jongeren die opgroeien in een zorgsituatie waardoor ze minder toekomen aan die zaken die voor veel jongeren heel gewoon zijn zoals: weekendje weg, vakantie, even met vrienden er tussen uit enz.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het steunpunt mantelzorg via telefoonnummer 0900 86 62.