Care for Women-specialiste

De Care for Women specialiste is een gespecialiseerde vrouwelijke zorgverlener met een specifieke vervolgopleiding op het gebied van vrouwen en hun hormonen.

"Vrouwen zijn anders dan mannen, dat weten we allemaal. Een van de grootste verschillen betreft ons hormonale systeem. Dat is bij ons vrouwen zeer complex. Na jaren van onderzoek weten we steeds meer. Vroeger dachten we dat onze vrouwelijke hormonen alleen iets te maken hadden met het krijgen van een kindje, dat ze alleen werkzaam waren in onze geslachtsorganen en borsten. Maar tegenwoordig weten we dat onze hormonen actief zijn in veel organen in ons lichaam, zoals bijvoorbeeld in onze hersenen, botten, hart- en vaatstelsel, slijmvliezen. Problemen met onze hormonen kunnen dan ook leiden tot een grote diversiteit aan klachten.

Hoe fijn zou het zijn als er iemand is die precies begrijpt wat er in jouw lichaam gebeurt? Iemand die de klachten herkent, omdat zij hierin speciaal is opgeleid en bovendien zelf ook vrouw is? Iemand die de tijd voor je neemt, naar je luistert en je een behandelplan geeft dat precies bij jouw problemen en jouw leefstijl past? De Care for Women specialiste is zo iemand. Een professionele zorgverlener gespecialiseerd in vrouwen en hun hormonen. Een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig en de consulten worden vaak vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

          Machteld Kaempfer
       Nicole Elshof              Machteld Kaempfer

Als u abonnee bent van Carinova Thuizz ontvangt u tijdens een consult naast de korting die u eventueel via uw ziektekostenverzekering krijgt, 25% korting op de Care for Women producten.