Thuizz Doe- en Beleefdag 2022

De Doe- en Beleefdag 2022! Op 12 mei 2022 is het zo ver, dan heten we u van harte welkom in Zaal Mulder in Hardenberg. Uiteraard onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.

Uitnodiging Doe- en Beleefdag

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen kunt u zich voor de Doe- en Beleefdag aanmelden. Dit is niet verplicht, maar wel erg handig! Bovendien bent u zo zeker van toegang tot het evenement. Daarover leest u verderop meer.

We hopen dat we op 12 mei mogen samenkomen, en kunnen niet wachten u daar in levende lijve te ontmoeten.

P.S. heeft u geen emailadres? Geef dit dan aan. Wij houden u dan telefonisch of per post op de hoogte.

Bent u lid van de Carinova Thuizz Ledenvereniging? Dan heeft u in december een enveloppe ontvangen met een persoonlijke uitnodiging. Wij nodigen u bij deze van harte uit voor deze leuke en gezellige dag. Vul het bovenstaande formulier in om op de hoogte gehouden te worden.

 

Paragraaf afbeelding

Programma (voorlopig)

Het programma bestaat uit leuke workshops & activiteiten, live-muziek, een fotograaf, lekker eten en diverse informatieve lezingen. Het definitieve programma vindt u later in 2022 op deze webpagina. Dan leest u aan welke workshops en lezingen u deel kunt nemen. Bovendien is het een mooie dag om gezellig met elkaar in contact te komen. Een dag waarop helemaal niks móet en alles mag.

Eten en drinken

Wat er op het menu komt is nog niet vastgesteld. Dit heeft er mee te maken dat we nog kijken met welke maatregelen wij te maken zullen krijgen. Wat we wel kunnen zeggen is dat de koffie, thee en koek kosteloos verkrijgbaar zullen zijn. Ook regelen wij lekkere belegde broodjes!

Busreis

Om op onze ledendag in Hardenberg te komen, kunt u gebruik maken van een tourbus van TCR tours. Deze zal eenmaal heen, en eenmaal terug rijden. De opstaptijden worden later in 2022 bekend gemaakt op deze webpagina. Wij rekenen op aankomst in Hardenberg rond 17:00 uur en vertrek vanuit Hardenberg rond 19:00 uur. Opstapplaatsen zijn in Raalte, Heino, Dalfsen en Ommen. 

Wilt u zich later nog aan- of afmelden voor het vervoer? Dan kunt u bellen met onze klantenservice op 0900 8662. Of een email sturen naar thuizz@carinova.nl

Parkeren

De dag vindt plaats bij Zaal Mulder in Hardenberg. Hier is voldoende parkeerplek. Komt u uit Hardenberg? Ook voor fietsen is ruimte om deze goed weg te zetten.

Coronamaatregelen & uw aanmelding

In verband met de onzekerheid rond de coronamaatregelen, is het deze editie mogelijk u vooraf te registreren. Zo reserveert u niet alleen een plekje op onze ledendag, ook kunnen we u op de hoogte houden van ontwikkelingen in verband met corona. 

Aanmelden voor de Beleefdag is niet verplicht, maar mochten wij, door aangescherpte maatregelen, te maken krijgen met een maximum aantal bezoekers per vierkante meter. Dan krijgen personen mét aanmelding voorrang op personen zónder aanmelding.

Afmelden

Kunt u toch niet naar de ledendag komen? Wilt u uw afmelding dan telefonisch (0900 8662) of digitaal aan ons doorgeven? Stuur hiervoor een email naar thuizz@carinova.nl o.v.v. 'afmelding beleefdag' Bedankt voor het doorgeven! Met uw hulp kunnen we plek vrijhouden voor andere gasten. 

Vragen

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Klantenservice Carinova
Telefoon: 0900 8662 (geen extra belkosten)
E-mail: info@carinova.nl

Contactpersoon

Neem contact op

Heeft u zorg nodig? Eén telefoontje naar ons en we helpen u stap voor stap. Ook voor vragen kunt u ons bellen, terug laten bellen of mailen.